Vedligehold din firmabil billigt, så du sikkert og hurtigt kan komme rundt til kunderne

Vedligehold din firmabil billigt, så du sikkert og hurtigt kan komme rundt til kunderne

15. september 2020 0 Af Redaktionen

Med et firma i stor vækst vil der være drøn på forretningen. Derfor er det også godt at have en firmabil klar, så I kan komme ud til kunderne, hvis det er en del af servicen. Som virksomhed vil I jo gerne have udgifterne i bund, så derfor er det også vigtigt at have billige udgifter til bilen, så det kan betale sig. Samtidig er det også vigtigt, at bilen er sikker for medarbejderne. Det nytter nemlig ikke noget at droppe udgifterne, da sikkerheden altid skal komme før alt andet.

Sikkerhed som kan betale sig

Når I skal rundt til kunderne, så skal sikkerheden være i top. I kan nemlig risikere at skulle køre i alt slags vejr, og derfor skal I være forberedt på de udfordringer, som kan forekomme under transporten. Det kan blandt andet være udfordringer med dæk, vinduesviskere eller lyset. Selvom sikkerheden skal være i orden, kan det godt betale sig at undersøge mulighederne først. På den måde kan I nemlig få en optimal sikkerhed til en god pris. Det kan også være, at I skal overveje nogle pakker eller vinduesviskere abonnementer, så I ikke selv skal tænke over at bestille det hjem gang for gang. Det er isæt optimalt for en firmabil, fordi der i forvejen er meget at tænke over i en virksomhed. Der er ingen grund til at skulle gå og tjekke sikkerheden i bilen, hvis der bliver holdt øje med det automatisk.

Få et abonnement på vinduesviskere

En af de abonnementer, som du kan anskaffe dig til jeres firmabil, er et abonnement på vinduesviskere. Det er utrolig praktisk, nemt og gør det mere overskueligt at have udstyr og sikkerhed i orden. Med vinduesviskere abonnementer kommer de lige til virksomhedens dør, så du ikke skal bruge tid, medarbejdere og ressourcer på at køre ud til en forhandler hver gang, at de skal skiftes. I stedet kan du blot få dem direkte til døren, samtidig med at du er sikker på, at det er den helt rigtige model netop til jeres firmabil. Dertil er du også sikker på, at det er til samme pris hver gang, så udgifterne ikke svinger i budgettet. Det kan være en fordel i en virksomhed, hvor der er lagt et stramt budget, og hvor der ikke er råd til store økonomiske sving.

Med sikkerheden i orden kan du roligt sende medarbejderne ud med firmabilen

Som chef har du også et stort ansvar for dine medarbejdere. Derfor er sikkerheden utrolig vigtig, om så det er på matriklen, eller når de ligger og kører for virksomheden på vejene. I tænker måske normalt ikke over hvor meget snavs, som der kommer på vinduesviskere og hvor meget, at det egentlig beskadiger dem. Med et abonnement på vinduesviskere, kan du roligt sende dine medarbejdere ud på vejene, fordi du ved at der altid er styr på vinduesviskerne og så endda til en fast god pris, som ikke pludselig vælter budgettet.