Et klassisk herreur er din tro forretningspartner

Et klassisk herreur er din tro forretningspartner

27. august 2020 0 Af Redaktionen

Der er meget symbolik i et ur. Uret er dels et smykke, der signalerer noget om bærerens selvopfattelse, personlige stil og sociale status og dels en genstand, der viser tiden. Derfor er et ur ikke bare et ur. Det har en stor signalværdi, og dette gør sig også gældende indenfor forretningsverdenen, hvor tid er lig med penge.

Bærer man dermed et dyrt og klassisk ur som en del af arbejdsgarderoben, signalerer man, at ens tid er dyrebar, og den tid, man har, bruger man effektivt og fornuftigt i forretningsøjemed. Er man på udkig efter et rigtigt power-ur, der både er klassisk og kraftfuldt, er modellen, Emporio Armani AR2448, et sikkert valg.

Uret har magt

Når man som forretningsmenneske holder mange møder, og man har brug for, at det gøres effektivt og to-the-point, kan ”Emporio Armani AR2448” uret være en aktiv medspiller og en meget loyal ledsager for den, der bærer det. Når man kun har et vist tidsrum til at vende et givent punkt, eller når man gerne vil indikere, at mødet skal til at slutte, kan man blot skæve elegant til uret og dermed signalere, at tiden er vigtig og/eller, at den er ved at være gået.

Derudover kan man skæve til det for at sige, at man nu skal videre til det næste vigtige møde eller anden aktivitet. Dette signalerer, at man er sig fuldt ud bevidst om sin kostbare tid og har struktureret den på forhånd.

Et ur er høfligt

Selvom det er blevet meget almindeligt, at man bruger sin mobiltelefon som ur, kan det stadig virke socialt distancerende og uhøfligt i forretningsøjemed. Her kræves det, at man er nærværende overfor sine kolleger, leder og forretningsforbindelser. Her kan et lækkert og stilfuldt armbåndsur være løsningen. Man kan kigge på det diskret og holde øje med tiden samtidig med, at man er nærværende og aktivt deltagende.

Tag ansvar for tiden

Har man et arbejdsliv, hvor man holder workshops, foredrag eller er mødeleder, står man overfor mange mennesker, der kræver ens fulde tilstedeværelse. Her kan et stilfuldt og klassisk armbåndsur som ”Emporio Armani AR2448” være et yderst nødvendigt arbejdsredskab til at holde styr på tiden.

Uret gør også, at man kan være rolig, fordi man løbende har kontrol over situationen. Som foredragsholder eller mødeleder er man ansvarlig for at holde tiden, og dette kan gøres med et armbåndsur, hvor man løbende kan følge med i, hvor lang tid, der er brugt, og hvor lang tid, der er tilbage.

Ure til mænd og kvinder

Selvom der stadig er kategorier indenfor ure, der hedder ”dameur” og ”herreur”, kan især kvinder godt finde på at bære et herreur. Det kan være en del af deres power-outfit, der signalerer, at de er stærke og selvbevidste forretningskvinder. Der er nærmest gået trend i, at kvinder bærer herreure, fordi det giver et mere råt og sofistikeret look.

Mænd, der til gengæld ikke bærer så mange smykker som kvinder, kan bruge det klassiske herreur som deres mandesmykke for at give arbejds-outfittet et maskulint og stilbevidst udtryk.