Sæt turbo på dit boligsalg med nymalede vægge

Sæt turbo på dit boligsalg med nymalede vægge

15. januar 2021 0 Af Redaktionen

Der er sjældent noget mere frustrerende end boligsalg, der trækker ud. Som sælger er det svært at komme videre, men der er mange ting, du kan gøre, for at sætte skub i salget. En af de vigtigste punkter er enkel og ligetil: Hyr et malerfirma til at male dine vægge.

Derfor skal væggene være nymalede

Det virker måske underligt at begynde at male vægge, når du har flytteplaner. Men der er en god grund til, at det på alle måder kan betale sig. Køber vil i langt de fleste tilfælde gerne flytte ind i en bolig, som er klar til indflytning. Det skal gerne være vedligeholdelsesfrit og nemt at gå til.

Med nymalede vægge sparer du køber for besværet. Køber vil finde din bolig frisk og flot, selvom det blot er lidt maling. Du kan selvfølgelig selv give dig i kast med malerarbejdet, men hvis du vil være sikker på et perfekt resultat og selv spare tid og besvær, bør du hyre et malerfirma.

Det kan godt være, du ikke selv kan se, at boligen trænger til en kærlig hånd. Men med det samme et malerfirma har været i gang, vil du med det samme kunne se forskel. Hyrer du et professionelt malerfirma, kan du med ro i sindet bruge din tid på det, der er vigtigt for dig. Du behøver ikke være stresset på arbejdet, og du behøver ikke skippe dine fritidsaktiviteter.

Øg husets værdi

Boligsalg kan virkelig tære på energien, og derfor er der stor grund til, at der skal sættes turbo på dit boligsalg. Udover at hyre et malerfirma til at male væggene, kan du også få malet andre steder, såsom carport, møbler og hvad der nu ellers kunne trænge til en klat maling i din bolig.

Det er nemlig et flot helhedsindtryk, der skal påvirke køber. Nymalede vægge er noget af det, der skaber den største forandring i din bolig. Nu tænker du måske, at det bliver dyrt for pengepungen. Det behøver det skam ikke. Du kan sagtens finde et malerfirma til en fornuftig pris. Du kan altid få et tilbud tilsendt, det koster dig ikke noget. Måske bliver du positivt overrasket over prisen?

Det er selvfølgelig ikke gratis at få malet af et malerfirma i din bolig. Men de fordele du får ved en grundig og professionel maling, viser sig også rent økonomisk. Nymalede vægge og en bolig, der i det hele taget fremstår pæn og ren, kan faktisk få prisen på din bolig til at stige.

Kom videre i en fart

Udover at påvirke prisen, kan nymalede vægge også påvirke, hvor hurtigt salget går. Hvis du som så mange andre gerne vil hurtigt videre, er der ingen vej udenom. Der er fart på boligmarkedet, så chancen for, at også du kan komme hurtigt videre er stor. Øg dine chancer og foran de konkurrerende boliger.

Vend situationen om og tænkt på, om du ikke også selv foretrækker flotte, nymalede vægge, når du ser på din kommende drømmebolig?