Alle virksomheder bør have en elbil lader på deres parkeringsplads

Alle virksomheder bør have en elbil lader på deres parkeringsplads

9. januar 2020 0 Af Redaktionen

Miljø og klima er i den grad kommet på alles læber og i takt hermed er salget af elbiler steget eksplosivt. Det er blevet moderne at køre i elbiler, og du samtidig miljøet en kæmpestor tjeneste. Og da der er flere og flere elbiler og flere og flere kunder til elbilerne, bør enhver virksomhed overveje at installere elbil ladere fra elbil-lader.dk på deres parkeringspladser.

Hvordan vælger du elbil lader til virksomheden?

Når du har en elbil, skal den også oplades fra tid til anden. Der findes efterhånden rigtigt mange forskellige slags elbil ladere, og ethvert bilmærke med respekt for sig selv (næsten) har minimum ét bud på en elbil i deres samling af forskellige biltyper. Og ikke nok med det; der findes næsten lige så mange forskellige ladere – også selvom disse opladere netop passer til alle elbiler.

Alle elbiler har forskellige ladetider og forskellige størrelse på batterierne, og på samme måde har elbil laderne også helt forskellig hastighed på deres opladning. Således vil du opleve, at de offentlige ladestationer lader hurtigt op, hvorimod de private opladninger sker noget langsommere.

Hos elbil-lader.dk kan du finde en masse gode råd på vejen, når du skal finde netop den elbil lader, der passer bedst til dig og din bil, ligesom elbil-lader.dk også vejleder dig om, hvad du egentlig skal have fokus på ved både valg af elbil og elbil lader.

Skal du have en elbil lader derhjemme?

Netop fordi elbiler er blevet så populære i dag, findes der også opladestationer i langt de fleste byer, hvor den pågældende parkeringsplads er helliget elbiler, der kan stå til opladning.

Men det kan også være en god idé at få en hjemmelader til din elbil, så du er sikker på, at du også kan lade bilen op derhjemme. Elbil-lader.dk giver dig i den forbindelse en grundig indføring i de forskellige ladestationer. En hjemmelader lader desuden ikke med lige så mange kWh som de offentlige ladestationer gør, og det betyder, at en hjemmelader ikke slider ligeså hårdt på bilens batteri. Du slipper desuden for at deles med andre om opladeren, og du undgår helt at sidde i kø til opladning.

Med en hjemmeopladning kan du således stille bilen til opladning om natten og være helt klar næste morgen til at lade bilen fragte dig fra A til B på en klimavenlig og miljørigtig måde.

Hvorfor er elbiler blevet så populære?

For det første er elbiler det miljørigtige valg. Hvis du ikke kan undvære en bil, bør du helt klart gå efter en elbil, hvis du samtidig har et ønske om at passe på miljøet. Men det er faktisk ikke den eneste grund til, at elbiler er stormet frem.

Den lydfrie bil er nemlig også markant billigere i afgifter, fordi staten netop også vægter det klimavenlige højt. Så selvom nogle elbiler måske er dyrere end de almindelige biler, så er der trods alt noget at spare, når det kommer til afgifterne på bilen – og det er værd at tage med.