Boligservice som erhverv

Boligservice som erhverv

16. oktober 2019 0 Af Redaktionen

Hvis du står og skal skifte erhverv, kan lide at arbejde ude og har hænderne rigtigt skruet på, kan det være at et arbejde indenfor boligservice lige er noget for dig. Der er tale om et alsidigt erhverv med mange aspekter og mange muligheder. Jobbet er populært og præget af lav jobomsætning. Af denne årsag er det med at slå til, hvis muligheden inden for dette erhverv byder sig. Nedenfor kan du læse mere om hvad dette job kan tilbyde dig. Såfremt du også føler at du har noget at tilbyde erhvervet, så er det bare med at få søgt.

Optimalt for det inkarnerede udemenneske

Et job inden for boligservice vil typisk hæfte sig til vedligeholdelse og pleje af bygninger og grønne arealer i relation hertil. Det vil typisk være i boligforeninger eller omkring institutioner eller skoler. Da der er tale om alt lige fra rensning af tagrender til græsslåning til maling af dørkarme, er det ikke svært at gennemskue at det meste af arbejdstiden vil være udendørs. Er du i forvejen et udemenneske vil du elske jobbet, der giver dig rig muligheder for at følge årstidernes forskellige charmer.

Fleksibilitet i jobbet

Der er stor fleksibilitet i jobbet inden for boligservice. Jobbets karakter er meget forskelligartet og du behøver ikke nødvendigvis lave det samme hver dag. Det kan være at du bruger en dag på Rensning af tagrender og en anden dag på at slå græs. Det kan ligeledes være at du bruge nogle timer i løbet af dagen på rensning af tagrender og nogle andre timer på at slå græs. Det ene udelukker ikke det andet og der er dermed stor fleksibilitet i jobbet. Fleksibiliteten opnås ligeledes fordi der ikke vil være nogen stramme deadline, samt at det der ikke nås i dag, kan laves færdigt i morgen. Er du fx i gang med rensning af tagrender, men bliver afbrudt af en mere presserende opgave, eller du har fri, kan du blot fortsætte med opgaven en anden dag. Ligeledes er der mulighed for forskellige arbejdsstillinger og bevægelser.

Kan opnå ansættelse overalt i landet

Det gode ved boligservice er at jobbet anvendes overalt i landet. Det derfor lige meget om du bor i Nordsjælland eller i Sønderjylland – der er alle steder behov for boligservice i en alle anden grad og dermed jobmuligheder alle vegne. Jobbet knytter sig hverken til en bestemt branche eller et geografisk område.

Udviklingsmulighederne er mange

Med et erhverv inden for boligservice, er mulighederne mange. Du har mulighed for at dygtiggøre dig inden for et bestemt område og inden for en bestemt teknologi. Der findes fx en udviklet teknologi til rensning af tagrender, ligesom der også kan udvikles på teknik til fx hækkeklip. Du vil sikkert kunne finde arbejdsgivere der er interesseret i at udvikle dig inden for specifikke områder, der vil give dig en højere værdi i jobbet, samt på arbejdsmarkedet generelt. Med et job inden for boligservice er du tilmed sikret fast arbejde, idet hækken bliver ved med at vokse, græsset bliver ved med at gro og bygninger bliver ved med at kræve vedligeholdelse.