Guide til at udstyre medarbejderne med firmamobil

Guide til at udstyre medarbejderne med firmamobil

19. juli 2019 Slået fra Af Redaktionen

Har du et firma eller arbejder du måske blot i et som medarbejder? Så kan det være at du overvejer at finde dig en firmatelefon, så at dine kollegaer eller medarbejdere ikke skal bruge deres private telefon. På den måde får dit firma et mere professionelt look, samtidig med at det bliver nemmere for dine medarbejdere at skelne mellem arbejdsliv og privatliv. Når telefonen ringer, så ved de dermed om det er arbejdsrelateret eller om det er privat relateret. På den måde behøver du ikke at gå ikke at gå på kompromis med dine medarbejderes velvære på arbejdet. At en privatmobil konstant for opkald fra en arbejdsrelateret situation, kan være meget stressende for en medarbejder. Derfor kan det være en god ide at overveje at anskaffe medarbejderne en firmamobil.

Læs videre, og lær hvordan du kommer i gang med firmamobiler til medarbejderne, samt hvordan du tænker mere kreativt i din virksomhed.

Sådan kommer du i gang med firmamobiler

Når du skal i gang med firmamobiler, så er det en god ide hvis du undersøger de forskellige tilbud indenfor mobilabonnementer rigtig grundigt. Der findes nemlig et hav af tilbud, og det handler udelukkende om at finde det, som passer til lige præcis dig og dine medarbejdere. Tag ikke det første og det bedste, men undersøg markedet, snak med en masse forskellige mennesker osv.

Herefter skal du have fundet de rette mobiler. Eftersom det blot er firmatelefon er det et godt fif at finde en så billig telefon som overhovedet muligt. På den måde sparer du penge. Invester fx ikke i en iPhone, men derimod fx en Huawei, som er en god telefon til billigere penge. På den måde går du ikke på kompromis med kvaliteten af den firmamobil, som du køber til dine medarbejdere.

Firmamobiler virker mere professionelt, og fungerer en hel del bedre i praksis, frem for at man skal til at bruge sin privatmobil i arbejdstiden. Gå ikke på kompromis med dit firma eller din rolle i det givne firma. Skaf firmamobiler til dine medarbejdere allerede i dag.

Tænk mere kreativt i din virksomhed

Det kan være svært at tænke kreativt i dagens samfund; vi er så bange for at træde ved siden af, og for at blive udstødt for at være anderledes. Derfor er det ofte meget nemmere, at gøre som alle andre gør – på den måde bliver du ikke så nemt afvist. Det kan især være svært at gøre noget anderledes som virksomhedsvejer, eftersom at der ofte ikke er råd til at træde ved siden af. træder du ved siden af kan det nemlig have økonomiske konsekvenser.

Dog er det alligevel vigtigt at huske på, at vi sjældent rykker os hvis vi ikke træder ud af vores komfortzone og gør noget som vi ikke plejer. Dette gælder også i et firma. Det kan dermed være en rigtig god at prøve at skubbe til nogen grænser.

En god måde for et firma til at blive mere kreativ på, er bl.a. at lade de ansatte få flere løse tøjler til at udfolde sig kreativt – dette skal selvfølgelig være medarbejdere som du stoler på. Bed dem om at tænke i nyere baner og prøve nogle forskellige ting af i deres arbejdsrutiner, frem for at agere mekanisk og slavisk i de samme ting hver eneste dag.

På den måde opnår du samtidig gladere medarbejdere, så at du samtidig kan stræbe efter at blive den bedste chef som du om muligt kan blive. Skaf firmamobiler til dine ansatte allerede i dag, og giv dem friere tøjler med mere ansvar for en mere kreativ arbejdsplads.