Hvad er brugerdreven innovation?

Hvad er brugerdreven innovation?

12. august 2019 Slået fra Af Redaktionen

Vi lever i dag i det, som der kaldes for et videnssamfund, og det er i særdeles præget af alt, hvad der har med information at gøre. Og her er det faktisk lige meget, om der er tale om den form for information, som vi bliver præsenteret direkte for til diverse konferencer, taler eller gennem samtale eller den, som vi dagligt bliver overrumplet med hver gang vi starter vore smartphone op og tager et kig på for eksempel de sociale medier. Information findes også i radioen, i Tv’et, i de trykte reklamer og på selv de mindste genstande, som vi dagligt har med os omkring i hverdagen. Det være sig blandt andet i form af logoer og andre kendetegn, der fortæller noget om, hvem vi er, og hvor vi lægger vores penge. Dermed sagt findes kommunikation i næsten alle aspekter af den normale hverdag. Men hvad er det så det, der brugerdreven innovation er? Og hvad har det med kommunikation at gøre? Det kan du læse meget mere om lige her nedenunder.

Det handler først og fremmest om at kommunikere og dernæst om at analysere

Med det moderne samfund og opblomstringen af teknologien er det blevet mere normalt, at almene mennesker inddrages i de beslutninger, som der bliver taget. Og her er der faktisk ikke kun tale om dem der har med de politiske aspekter at gøre, der er nemlig også en grund til, at vi bliver præsenteret for alt lige fra spørgeskemaundersøgelser til tilfredshedsundersøgelser. Det er nemlig alt sammen noget, der er med til at give nogle bagmænd en viden om, hvem vi er, og hvad det er, vi har behov for i vores hverdag. Og når først disse bagmænd har analyseret sig frem til, hvad det er, som størstedelen af os mangler i vores dagligdag, så er det, at de kan begynde at agere på det og skabe noget innovativt, der kan være med til at følge det behov til dørs, således vi får en mere behagelig og lagt mere effektiv hverdag, hvor vi ikke føler, at vi mangler noget.

Når du bruger penge på brugerdreven innovation, investerer du i din egen fremtid

I dag, når der skal udvikles nye ting, sker det således gennem kommunikation med befolkningen, og på den måde kommer man frem til den burgerdrevne innovation, der fører til, at der bliver opfyldt nogle behov ude i samfundet. Er det noget, som du synes, der lyder interessant? Og har du en ide til et produkt, en løsning, en feature eller andet, der kan være med til at opfylde et behov – også selvom det blot gør sig gældende for en niche i samfundet? Så kan det være, at du har behov for noget startkapital, således du kan komme i gang med dine undersøgelser og derved i sidste ende nå frem til brugerdreven innovation.

Lån til startkapital

Den startkapital kan du finde, hvis du tager et og online. Her har du nemlig rig mulighed for at låne nogle penge – hurtigt og nemt. Og derfor kan du, før du ved af det have de penge på din konto, som du står og skal bruge, når du gerne vil i gang. Med brugerdreven innovation giver du dig selv en stor fordel ude på markedet, idet du allerede har kodet dig frem til, hvad det er dine forbrugere efterspørger, og derfor skyder du i sikkerhed ikke i blinde. At investere i brugerdreven innovation og undersøgelserne, der frem til, er således ikke blot at gøre brug af penge, det er en investering i din fremtid.