Hvor skal firmaturen gå til?

Hvor skal firmaturen gå til?

12. september 2019 0 Af Redaktionen

Når man skal på tur med firmaet kan det meget ofte være et arrangement, som man ikke glæder sig rigtig meget til. Man kender ikke sine kollegaer så godt og man har ikke nødvendigvis lyst til at hænge ud med dem en hel dag. Derfor kan en firmatur virke som noget meget uoverskueligt. Er det din tilgang til turen vil den dog formentligt også blive dårlig. Meget ofte handler det nemlig om at have en god attitude overfor ting. I stedet for med det samme at tro, at noget er dårligt, bør man have det udgangspunkt, at det er godt. Derfor er det meget bedre at sige til sig selv, at det nok skal blive en god tur. En ting du også kan gøre for at højne sandsynlighederne for, at det bliver en god tur er, at du kan være med til at arrangere den.

Vær med til at arrangere firmatur

Hvis du ikke har lyst til at blive alt for overrasket når det kommer til hvor I skal hen på firmaturen kan du gøre dig selv en tjeneste. Du kan blive en del af det udvalg der vælger hvor I skal hen når I skal på tur. På den måde har du selv indflydelse på hvad du selv og dine kollegaer skal lave. Mange tror automatisk, at det er en ting, som man ikke får penge for. Sådan er det dog heldigvis ikke. For man får faktisk penge for det og det betyder, at man godt kan sige ja selvom man ikke rigtig gider.

Det behøver ikke nødvendigvis at betyde, at du har styr på det hele. For når man arrangerer en firmatur, er der selvfølgelig også mange andre der ønsker at sige noget. Alle har forskellige ønsker og det handler om at imødekomme samtlige af disse ønsker. Det kan blandt andet være, at der er en der meget gerne vil have, at I skal lave noget med sport. Hvis en anden person hader sport, er der allerede et problem der. Derfor er det godt, at man kan lave forskellige ting. Og her er det vigtigt at sige til folk, at de ikke behøver at deltage i det de ikke har lyst til. Man kan altså vælge hvad man vil være med til. Det gør, at det bliver en bedre tur for alle.

Lav mad sammen på firmaturen

En af de ting, som rigtig mange firmaer har haft stor gavn af, er madlavningsture. Der findes forskellige ture, som udelukkende er dedikeret til at lave mad. Det er en af de ting, som ikke er grænseoverskridende. Alle kan formentligt lide at lave mad og derfor er det oplagt. Der er ikke nogen der ikke kan være med og derfor ikke nogen der bliver ydmyget. At gøre sagerne lidt grænseoverskridende kan dog af og til godt være sjovt. Man kan nemlig overveje om ikke man ønsker at lave mad der er lidt specielt. Måske kan man lave mad af insekter. Det er noget, som er meget på mode og faktisk kan man købe insekter mange steder.

At stå sammen og lave noget grænseoverskridende er altid med til at skabe et relationelt bånd mellem de involverede. Pludseligt kan man være sammen om en oplevelse. Det er altid med til at styrke en når man gør sådanne ting. Derfor er det oplagt, at man gør noget, som er en smule grænseoverskridende sammen. Det kan også være dejligt at dele den mad man har lavet sammen efterfølgende. Måske finder man ud af, at små kager med insekter faktisk slet ikke er så dårligt. En anden ting, man kan gøre, er at tage på chilikursus. Her kan man spise chili og se hvor meget man kan tage. Det er klart, at der er nogle som slet ikke bryder sig om chili. Dog vil selv de få noget ud af at prøve lidt chili da det kan gøre, at man får et godt sus og man får det sjovt sammen.

En aktiv firmatur er også sagen

At lave noget aktivt sammen med sit firma lyder for mange mennesker som et mareridt. Man forestiller sig, at hele firmaet er samlet til rundbold eller fodbold. Alle de gode råber højt og bliver meget konkurrenceprægede. De dårlige er fuldstændigt ligeglade og vil egentlig helst lave noget andet. Derfor skal man tænke meget over det hvis man ønsker, at en firmatur skal være aktiv. Noget af det vigtigste man skal sørge for er, at der er noget for enhver smag. Så kan man nemlig være sikker på, at alle kan være med.

Det er ikke noget problem at have fodbold med i pakken på firmaturen. Dog er der formentligt allerede mange der er gode til fodbold. De vil spille mest og selvfølgelig vil de også vinde. Det er derfor også nødvendigt at have nogle andre aktiviteter. Ideelt set vælger man noget, som ingen er gode til. Det gør trods alt, at man har et bedre udgangspunkt. Dem der i forvejen er gode til sport, vil selvfølgelig have det nemmere når de skal spille eller røre sig. En ting, som man kan overveje, er kajakpolo, som er noget de færreste er gode til, men som alle synes er sjovt.

Vær kreative, når I er på firmatur sammen

En ting, der også er skønt, når man er sammen med kollegaerne, er at udfolde sig kreativt. Det kan man få rigtig meget ud af. Præcis som det gælder i forhold til det aktive aspekt er der også dem der er gode til at være kreative og dem der ikke er. Derfor er det igen en god ide at vælge en aktivitet, som ingen kender. Noget af det man kan gøre, er at lave en leg, hvor man skal være kreativ og innovativ. Man kan for eksempel lave en konkurrence med hold. For at have hold er altid godt når man har med firmaet at gøre.

Man skal så i hold finde på den bedste måde at spise mad og drikke øl på. Man skal altså lave en form for tallerken eller lignende ud af meget få materialer. Det kan være sjovt at se hvordan folk kommer på en løsning.