Sådan finder du frem til en god revisor

Sådan finder du frem til en god revisor

17. september 2020 0 Af Redaktionen

Har du har brug for en revisor i din virksomhed, som kan holde styr på jeres regnskab? I så fald bør du læse med her, hvor vi gennemgår nogle forskellige ting, som du bør overveje, når du vil anskaffe dig en revisor. Læs med her og sørg for du foretager det bedste valg du kan foretage dig, når du anskaffer dig en ny revisor.

Hvor skal revisoren ligge henne?

Har du ikke noget imod at al kontakt med en revisor skal foregå elektronisk eller over telefonen? Eller er det meget vigtigt for dig, at din revisor har et kontor i nærheden af dig, som du altid kan tage hen til og få en ansigt-til-ansigt samtale, når du har behov for det?

Hvis det er vigtigt for dig at du kan møde din revisor ansigt-til-ansigt, så er det vigtigt at du leder efter en revisor, som ligger netop omkring din virksomhed. Hvis du for eksempel bor i hovedstaden, så find revisor i København. Omvendt er det ikke i hovedstaden du skal lede efter en revisor, hvis din virksomhed befinder sig ude på vestkysten.

Hvis du derimod ikke har noget imod at alt kontakten skal foregå over telefonen eller elektronisk, så har du ikke denne geografiske begrænsning. Du kan dermed vælge mellem alle de forskellige revisorer, som måtte findes omkring i landet.

En bestemt form for erfaring?

Nogle gange kan man godt ønske sig at have en revisor, som har forstand på netop det område, som ens virksomhed beskæftiger sig i. Den type arbejde som ens virksomheder beskæftiger sig i har nemlig meget stor indflydelse på, hvordan ens regnskab kan komme til at se ud.

Det er muligt at finde frem til revisor, som har mere erfaren inden for regnskab for en bestemt virksomhedstype. Og hvis du kan finde frem til en revisor, der netop har erfaring med det område, som din virksomhed beskæftiger sig med, så er det så absolut til din fordel. På den måde har de bedre styr på hvordan et regnskab for netop din slags virksomhed kan se ud og de vil intuitiv vide mange ting om, hvordan de bedst kan holde styr på regnskabet for dig.

Kig på anmeldelserne og uddan dig

Sidst men ikke mindst er det en meget god ide lige at tage et kig på nogle forskellige anmeldelser, når man prøver at finde frem til en rigtig god revisor. Undersøg hvad det er andre mener om en bestemt revisor ved at kigge på både de gode og de dårlige anmeldelser, som du kan finde på diverse anmeldelsessider.

Hvis du selv ved en smule om bogføring, kan du ligeledes lettere selv afgøre, om revisoren er et godt match for dig. Hvis du ikke allerede er god til de mange redskaber, som en revisor bruger, kan du med et Microsoft project kurser lære om, hvordan visse Microsoft produkter kan hjælpe dig i dit arbejde. Så kender du i det mindste til nogle af de redskaber, revisoren bruger.