Sådan sparer du sammen til en rejse

Sådan sparer du sammen til en rejse

2. december 2019 0 Af Redaktionen

Drømmer du om en rejse til udlandet, men har du svært ved at spare sammen, så er du kommet til det helt rette sted. Her får du nemlig nogle gode råd til, hvordan du kan spare sammen til en rejse, så du eksempelvis kan tage familien med en tur til Sri Lanka. Det kan godt være svært at spare op, hvis man ikke har de rette metoder. Det er nemlig rigtig nemt altid at udvide sit forbrug til det man tjener. Faktisk er det for nogle ligegyldigt om de tjener 20.000 eller 50.000 om måneden, så formår de stadig at bruge hele deres rådighedsbeløb hver eneste måned.

Se frem til en lækker rejse til Sri Lanka

Inden du får mere information om, hvordan du kan spare sammen til rejsen, så er det måske værd at kigge på, hvad du kan have i vente, hvis du sparer op. En rigtig lækker rejse destination er Sri Lanka. Her er der nemlig noget for alle. Uanset om du er til flotte sandstrande, spændende dyreliv, natur eller kulturelle oplevelser, så byder dette land på lidt af hvert.

I forhold til temperaturen, så kan du se frem til en lækker solskinsferie, hvor du og din familie kan opleve rigtig lækkert badevand, der er helt krystalklart. Når i ikke længere gider bade, så er der mange lækre restauranter, der byder på lækker mad. Det er selvfølgelig ikke alle, der forbinder ferien kun med badestrande og god mad, og derfor byder denne fantastiske feriedestination selvfølgelig også mere.

En del af dem, der vælger at rejse til Sri Lanka booker ikke ét fast hotel. I stedet rejser de fra by til by, stand til strand og tager endda en tur op i bjergene. Dette giver muligheden for en helt fantastisk oplevelsesrejse, der er meget anderledes end den velkendte badestrandsferie. Denne del af Asien har så meget at byde på, at når du først har besøgt det én gang, så længes du derned igen.

Hvordan får du så råd til denne drømmerejse?

Hvis du er fanget af at skulle ud og rejse, så er det nu tid til at spare op. Men hvordan gør du lige det? Det allerførste du skal gøre er, at du skal have lagt et budget. Hvis du gerne vil hurtigere afsted, så kan i som familie ligge et lidt strammere budget, og så handler det virkelig om at følge det. Del budgettet op i mindre ugebudgetter, så i ved præcis hvor meget i har at gøre med, hvis i skal have råd til jeres rejse.

Hvis du slet ikke kan overkomme at leve efter et budget, så er målet af finde et ekstra arbejde. Du kan få et simpelt arbejde, hvor du måske kan arbejde hjemmefra eget kontor om aftenen i et par timer, og alle penge der tjenes ved dette arbejde lægges direkte til side til en ferieopsparing. På denne måde kan du øremærke dine ekstra tjente penge til opsparingspenge.

En velkendt metode, der tager lidt ekstra tid er at smide mønter i en sparegris. Sæt en grænse først. Hver gang du handler med kontanter og får under eksempelvis 10 kr. tilbage, så lægges byttepengene i en sparegris. Det kan godt tage lang tid at spare op til en ferie på denne måde, men det er en alternativ måde at slippe af med alle småmønterne, der vejer i pungen.