Udfordr kontor-dresscoden med sko i høj kvalitet

Udfordr kontor-dresscoden med sko i høj kvalitet

30. december 2019 0 Af Redaktionen

Arbejder du på et kontor, er der sikkert nogle specifikke krav til din påklædning. Nogle gange er det udtalt eller står sort på hvidt, andre gange er det noget, man bare ved. De fleste kontorarbejdere har en intuitiv fornemmelse for, hvad der er okay at have på på kontoret, og hvad der ikke er. Men hvis man gerne vil føre sig lidt frem og stå lidt ud fra mængden i kontorlandskabet, så er der måder, hvorpå man kan udfordre kontordresscoden. Selvfølgelig kan man ikke tage hvad som helst på. Det er for eksempel lige friskt nok at møde op i joggingtøj og bare tæer. Men med et lækkert par sko fra Alberto Fasciani, kan du blive den mest stilede person i rummet. Hvis du vil vide mere om dette, så læs med herunder.

Forkæl dig selv med lækre sko i høj kvalitet

Alberto Fasciani er et historierigt italiensk skomærke, der er kendt for sine elegante designs. Særligt lædersko er der et stort udvalg af. Skoene er håndlavede og er nøje udtænkt. Der er masser af små detaljer, der giver skoene en helt særlig charme. Alle materialer er særligt udvalgte, så produktet føles behageligt og i topkvalitet. Alle lædersko er produceret med læder i den bedste kvalitet. Dermed kommer produktet til at holde mange år frem. Prøv et lækkert par Oxford sko eller et klassisk par herrelædersko. Det italienske mærke producerer i øvrigt også flotte sko til kvinder.

Udfordr normerne med et par sneakers

Mange vil typisk forbinde kontorarbejdet med et forholdsvis pænt outfit. Med det menes der ofte en skjorte og for det meste lædersko. Med disse elementer er der også rigelig mulighed for at udfolde sig kreativt. Mulighederne er mange. Du kan vælge imellem uendelige sammensætninger af skjorter og lædersko. Men du kan også vælge at gå en helt anden vej. Man kan nemlig sagtens sammensætte et elegant og professionelt outfit med et par sneakers. Sneakers har førhen ikke været noget, man forbandt med et seriøst kontorarbejde. Ofte ville gummiskoen vække konnotationer i retning af street style. Altså sko, som for det meste blev båret af unge i gadebilledet. I dag er tingene meget anderledes. Sneakers er nu accepteret bredt som et modeelement – også i det mere seriøse og elegante område. Flere store modehuse har designet sneakers til den professionelle businessmand eller kvinde. Blandt disse modehuse kan man også finde Alberto Fasciani. Gå på opdagelse i skobutikker og find sneakers, der passer til dit look. Således er du garanteret at gøre opmærksom på dig selv i kontormiljøet.

Skab opmærksomhed blandt ledere og kunder ved at udfordre dresscoden

Hvorfor bør man overhovedet gå op i, hvad man har på? Det sidder du måske og tænker. Men lige netop det er der faktisk flere gode grunde til. Dit udseende har nemlig stor betydning for, hvordan du umiddelbart bliver opfattet af andre mennesker. Især hvis du har direkte kontakt med kunder, er det vigtigt at man udsender et positivt og professionelt signal. Men også hvis du vil gøre dig bemærket af chefen eller andre kollegaer, kan det også betale sig.