Er en hårtransplantation pengene værd?

Er en hårtransplantation pengene værd?

8. august 2020 0 Af Redaktionen

Nogle er født med meget hår på hovedet, mens andre er født med mindre. Nogle taber håret igennem livet – enten på grund af alderdom eller andre årsager. Uanset hvilke årsager, der ligger bag et hårtab, kan det have stor indflydelses på de respektives selvtillid. Hvis du selv står i en situation, hvor du har mistet dit hår, har du måske overvejet at bruge penge på en hårtransplantation. Det store spørgsmål kan i den anledning lyde således: ”er en hårtransplantation pengene værd?”. Spørgsmålet får du svaret på nedenfor, hvor du desuden kan blive klogere på, hvad en hårtransplantation helt nøjagtigt går ud på.

Alt du skal vide om hårtransplantation

Er du mand, og har du pludselig været nødsaget til at se i øjnene, at håret aldrig kommer tilbage? Så oplever du måske voldsomme frustrationer og en følelse af, at der er gået et skår af din selvtillid. Det kan på den lange bane påvirke dig mentalt på enten det ene eller andet led. Det er okay at være opmærksom på sit udseende – også selvom du er mand. Det er de færreste mænd, som ikke er opmærksomme på, hvordan de ser ud, og hvad andre tænker om dem. Derfor kan håret betyde mere, end du måske indtil nu har været klar over.

Hvis dine frustrationer er så store, at du kan mærke, det påvirker dig psykisk – så er der altså gode grunde til at overveje en hårtransplantation. Men er det så pengene værd? Hvis du gerne vil genskabe dit hår på den mest effektive måde, så er hårtransplantationen den helt rigtige behandling. En hårtransplantation kaldes også et invasiv indgreb. Behandlingen bliver foretaget af en læge eller en anden ekspert inden for sundhedsfaget. Her vil det hår, som sidder i, hvad der bliver kaldt dine ”Safe zones”, blive flyttet frem til din hårlinje. Det vil sige til det sted, hvor du for eksempel har måne eller der, hvor du har tabt dit hår. Dine ”Safe zones” er faktisk de steder, hvor dine hårsække ikke er påvirket af Androgen Alopeci, som er arveligt hårtab.

Drop produkterne mod hårtab

Som du måske allerede har bemærket på markedet, så findes der allerede en masse produkter, som efter sigende skulle øge din hårvækst igen. Men flere undersøgelser peger på, at den slags produkter er uden effekt. Hårtransplantationen er derimod den behandling, du bør ofre din penge på i stedet. Især hvis du gerne vil være sikker på, at resultatet bliver, som du forventer. Her bliver de nødvendige hårsække udtaget og efterfølgende placeret i de områder, der er ekstra tynde. Det er overordnet set altså en både sikker og effektiv måde at få mere hår på hovedet.

Hvis du er ung, træt af høje tindinger eller generelt bare lider af hårtab, er det helt klart denne behandlingsform, du bør overveje. Som ung har udseendet stor betydning for din mentalitet og måden, du ser på dig selv. Derfor er det altid en god idé at gøre noget ved problemet, hvis det fylder meget. Med den behandling vil du derfor ikke fortryde – også selvom du måske skal lægge mellem 6500 og 100.000 kroner.