3 markeder der boomer indenfor e-handel

3 markeder der boomer indenfor e-handel

30. august 2019 Slået fra Af Redaktionen

Her kan du læse mere om tre markeder, hvor e-handel har taget over.

#1 Fetish tøj og sexlegetøj

Har du boet med den samme partner igennem et længere stykke tid, har du sikkert oplevet, at det at gå i seng sammen er blevet noget af en kedelig omgang. Næsten halvdelen af alle ægteskaber bliver da også opløst. Dette sker ofte, fordi sexlivet ikke fungerer ordentligt. Efter at have ligget der med missionærstillingen for 117. gang, så tyer mange til for eksempel en swingerklub, eller vælger helt at skifte deres partner ud med en, der lidt mere put i. Men med de helt rette redskaber er det faktisk muligt at genoplive et sexliv med den partner, du for længst havde droppet at have noget sjov med i sengen. Det handler om at få sexlegetøjet og fetish tøjet fundet frem, så sanserne kan blive pirret til det ypperste. Men også latex dragter og lange flotte læderstøvler kan være det helt rette udstyr til at forvandle en grå november aften til en aften i paradisets have.

Sexlegetøj til begge parter

Markedet for sexlegetøj er kæmpestort. Her findes der både udstyr, som kan benyttes af manden og kvinden hver for sig, og der findes legetøj som kan bruges, når der skal knaldes igennem. Dildoen til kvinder er nok et af de mest kendte former for sexlegetøj. Den betyder, at når du som kvinde kommer hjem til et tomt hus, så har du altid det rette udstyr til at kunne gøre det selv. Du kender helt sikkert de præcise spots og vinkler, som du elsker, og ikke mindst så ved du, hvad der skal til for at fuldende din leg med tissekonen. Dildoer kan også benyttes sammen en partner, her er det bare med at slippe fantasien løs. Ønsker du som kvinde at gå skridtet kan du overveje, at investere i en kneppemaskine. Dette er en moderne, opgraderet udgave af dildoen, der helt sikkert vil give dig den ultimative orgasme. Til dig som mand kan markedet også tilbyde dig udstyret, der så at sige, kan afløse din hånd. Med en anal dildo kan du for eksempel finde dit eget g-punkt i røven, hvilket kan være meget ophidsende. Bruger tilmed smørelse på din anal dildo undgår du, at det føles tørt og ubehageligt at stikke noget op bagi på dig selv. Til manden er der nu også udviklet en sexdukke, der altid ligger forventningsfuld hjemme i din seng og venter på at du skal komme og udleve alle dine sexfantasier.

#2 Latex dragter og støvler

Både mænd og kvinder kan med fordel optimere deres sexhandling med pirrende og frække latex dragter. For kvindernes vedkommende betyder det, at de ser hamrende frække ud, når de kommer i en tætsiddende dragt af latex.  Og samtidig giver det også de fleste en særlig følelse af kaste sig ud noget der er lidt småfarligt. Så hvad med at du lader din indre latex-fetish slippe løs og iklæder dig en uhyre sexet latexdragt, der helt sikkert vil fremme sexlysten hos din partner. Men latexdragterne findes skam også til mænd. Mange mænd er stadig forbeholdne over for latex dragter, men undersøgelser har vist, at dem der har prøvet at kravle i dem sjældent fortryder det. Og det gør bare noget ved en sexleg, at begge parter er kravlet i en latexdragt. Når det kommer til sexede støvler er det her muligt for kvinder at finde et stort udvalg af fodtøj, der er meget velegnet til en lang række sex lege. De mest frække støvler til sex er selvfølgelig lavet af latex. Med latexstøvler får du muligheden for at se endnu mere fræk og sexet ud, hvis du bare møder op til i et par gamle uldsokker.

#3 Lak, læder og frækt undertøj

En fræk og sexet påklædning består i dag af langt mere end bare tætsiddende latex dragter. For eksempel findes der i kategorien fetish tøj begrebet harnish. Dette udtryk dækker over noget så sexet som læderremme og seler. Harnish kan fås til både mænd og kvinder og er helt genialt til dem der gerne vil snuse lidt til den fetish orienterede verden. Noget andet der kan skabe liv og glade dage i soveværelset er et frækt fetish korset eller corsage i læder. Latex korsetter hører bestemt også til i den frække afdeling. Sådanne korsetter og corsager fremhæver helt naturligt kvindens flotte konturer, hvilket helt sikkert er med til at vække en ild i den sexpartner, der får lov at gå ombord i dig, der bærer det flotte fetish udstyr. Prikken over det hele må være det ultimative frække catsuits. Denne form for beklædning forvandler en helt normal kvinde til en dominerende og uhyre sexet missekat i soveværelset. Den frække fetish catsuits påklædning gør ikke bare modparten opstemt, den kan også betyde, at den der bærer den nu er villig til at deltage i mange sjove sexlege, der helt sikkert udfordrer et ellers kedeligt og monotomt sexliv.