Lej en DJ til din firmafest

Lej en DJ til din firmafest

1. september 2019 0 Af Redaktionen

Det er altid fedt at kunne slå sig løs med sine kollegaer. Man arbejder og bruger en masse tid med hinanden. Hverdagene går og flyver afsted, men det er også rart at kunne feste ordentligt sammen. Der er dog ikke mange fester, som spiller uden musik.

Få det til at spille med en professionel

Når musikken spiller, spiller det også bedre med kollegaerne. Man kender alle følelsen af, at musikken ikke rigtigt får sat gang i folket. Det kan nærmest være dræbende for festen, hvis musikken ikke passer til stemningen. Musikken er faktisk med til at sætte stemningen. Når sangen som du elsker kommer på, får man lyst til at give den gas. Ved at leje en DJ kan du sikre dig og dine kollegaer et brag af en fest. Man kan selvfølgelig få tilpasset det sådan, at din DJ spiller op til dans eller faciliterer det mere stille og roligt. Det kommer an på selskabet. Lej DJ til fest er egentlig et simpelt og dejligt koncept, da man ikke behøver at bekymre sig så meget om musikken. Tværtimod får rytmerne det bedste frem i folk, så du måske ender med at se en, du aldrig troede ville danse, fyre den af til poprytmerne eller deres favorit rockband. Der er egentlig ikke så mange, som ikke har en form for musik til deres fest. Flere og flere skaffer nu lyden udefra, så de ved, at det spiller professionelt og uden irritationen ved ikke at have styr på det. Der skiftes ikke sang konstant, og man behøver ikke tænke på et jackstik, der tages ind og ud med de skiftende telefoner. Folk respekterer musikken, når der er en, der rent faktisk står og spiller til deres personlige virksomhedsfest.

Hvorfor ikke sørge for det bedste?

Det er jo et simpelt spørgsmål. Det eneste simple svar, kunne være det, at man ikke har muligheden for at give det bedste til sin virksomhed – og det er selvfølgelig også okay. Hvis man gerne vil det bedste, bør man kraftigt overveje Lej en DJ. De sørger for det hele, og man behøver ikke at gøre så meget andet end at have det godt. Samtidig kan man regne med, at der både kommer klassikere og numre, som man ikke forstår, at man aldrig har hørt før. Der kan jo sagtens være folk i selskabet, der kan lide det ene og det andet. Diversiteten er god at have i virksomheden, men mon ikke, at DJ’en kan finde numre som I alle kan mødes om. Det er ikke kun for sjov for DJ’en. Det er selvfølgelig sjovt – men også et job, der tages seriøst og tænkes over. Hvordan kan man få skabt den bedste stemning gennem lydbølgerne, så bølgerne går gennem folk, der har fri fra arbejde? Det er sådan noget, som en DJ skal kunne. Lej en DJ er katalysatoren for, at det er sjovt at være sammen på en anden måde end man plejer, så man kan have en fest med kollegaerne.