El er vigtigt at få lavet ordentligt i forhold til økonomi

El er vigtigt at få lavet ordentligt i forhold til økonomi

1. november 2019 0 Af Redaktionen

Der er mange årsager til, at det er en rigtig god ide at få lavet el ordentligt. Både i forhold til økonomi, men også i forhold til sikkerhed. El er rigtig dyrt og gamle og usikre elinstallationer, kan være en kilde til, at rigtig mange penge bruges til at betale for noget, som kunne have været undgået.

El installatør Roskilde: At finde den rigtige

I forhold til at finde den rigtige elinstallatør og ikke betale for meget for at få lavet noget el er det en god ide at få indhentet flere tilbud. Hvis du leder efter en el installatør Roskilde, er det en god ide at få indhentet mere end et tilbud. Gerne 3. Derved sikre du dig at du ikke betaler mere for arbejdet end nødvendigt. Udover at kigge på prisen, er det vigtigt at du også tjekker, om han er god til at lave sit arbejde. Et dårligt udført arbejde kan blive dyrt i lænden. Et sted man kan tjekke, er Trustpilot. Hver opmærksom på at utilfredse kunder er langt bedre til at skrive end glade kunder. Derudover skal du også tage overdrevne gode anmeldelser med et gran salt. Alle virksomheder i Danmark har gode venner, der gerne vil hjælpe og derfor måske skriver en god anmeldelse, for at hjælpe deres ven godt på vej.

Et andet sted der er godt at kigge, er om elinstallatøren er medlem af håndværkergarantifonden.

Dårligt udført elarbejde

Dårligt udført elarbejde kan ende med at blive en rigtig dyr fornøjelse og muligvis også farligt. Hvis du f.eks. har fået lagt el ind i væggene og det viser sig at der er en fejl, vil det koste mange penge at få udbedret fejlen, plus at der skal med stor sandsynlighed skal tapetseres og males om. Dertil kommer at få virksomheden, med mindre du selv har gjort det, til at anerkende, at de har lavet en fejl og få dem til at komme og udbedre det.

Andre former for risici ved dårligt udført elarbejde

Dårligt udført elarbejde kan være dyrt og derfor er det vigtigt at få gjort ordentligt fra starten. Hvis du vælger selv at udføre, det så betale en elinstallatør til at gennemgå, det for at sikre at det er udført korrekt.

Elarbejde der ikke er udført korrekt, kan i yderste konsekvens medføre brand og tab af menneskeliv. Ellers kan det være til daglig irritation hvor sikringer springer og det ikke er muligt at bruge komfuret samtidig med at der er tændt lys i stuen. Blot for at nævne et eksempel.

Brug af autoriseret el installatør Roskilde

I Danmark er det lovpligtigt at meget elarbejde skal udføres af en autoriseret elinstallatør. Der er få ting som man gerne må udføre selv. Som blandt andet at skifte en pære og sikring. Dette er for at sikre, at der ikke sker elarbejde, der er til skade for andre mennesker.