Hvilken skjorte burde du tage på til arbejdet?

Hvilken skjorte burde du tage på til arbejdet?

12. december 2019 0 Af Redaktionen

Der findes et stort udvalg af forskellige skjorter til mænd. Det kan være, at du selv ejer en god håndfuld med forskellige farver eller prints på. Der er ikke nogen regler om, hvilken skjorte du skal tage på til arbejde, men der er alligevel nogle få huskeregler, hvis du gerne vil give et godt indtryk på arbejdspladsens.

Neutrale skjorter

Det bedste valg vil altid være en hvid eller neutral skjorte. En hvid skjorte til mænd passer til det meste tøj, og så vil du heller ikke skille dig ud fra dine andre medarbejder på arbejdspladsen. Så kan du også have en pæn trøje udover din skjorte uden det vil tage for meget opmærksomhed væk fra dit valg.

Du har selvfølgelig også retten til at købe en skjorte til lidt flere penge, hvis du er rigtig glad for mærker eller brands. Der er nogle mænd, der finder det mere tiltalende at gå rundt i en Ralph Lauren skjorte. Men det er lige meget, hvilket mærke det er, så længe du synes den er behagelig at have på til arbejdet.

Stilfulde skjorter

Det næstbedste valg er selvfølgelig de mere slanke og tætsiddende skjorter til mænd. Hvis du ikke synes, at den neutrale skjorte er stilfuld nok, så kan du gå ud og vælge en skjorte, der sidder tæt til kroppen. Skjorten har den samme effekt som en normal en, men den er ikke helt så kedeligt.

Der findes også skjorter med forskellige kraver, hvis du gerne vil prøve at udforske lidt med din stil. Det kan også være, at du leder efter en god skjorte, der matcher dine slips.

Vovede skjorter

Hvis du synes at det er alt for kedeligt at gå efter de neutrale eller tætsiddende skjorter, så har du et andet valg, som du kan overveje. Der er mange mænd, der godt kan lide at gå i farverige skjorter. Måske er du en af dem? En skjorte med en flot farve eller mønster kan gøre hvilken som helst dag en smule bedre.

Hvis du dukker op i en Hawaii skjorte, er det helt sikkert, at dine medarbejder vil kigge på dig. Det behøver ikke at være kedeligt. Det er dog vigtigt, at du har tjekket op på, om din arbejdsplads tillader skjorter med farver. Der er nemlig nogle steder, der foretrækker, at man arbejder i en hvid eller neutral skjorte.

Et godt råd at huske

Uanset hvilken skjorte, du vælger at tage på til arbejdet, så er det vigtigt, at den sidder pænt. Det er dit eget valg, om du vil have et slips på, når du arbejder, men du skal ikke se uprofessionel ud på arbejdspladsen. Det er vigtigt, at du husker at stryge dine skjorter inden du tager afsted, hvis de er krøllede.

Der er ikke noget værre end at dukke op med en nusset skjorte, hvis man skal ind og møde chefen. En god huskeregel er, at du altid skal kigge ned ad dig selv, inden du tager afsted på arbejde.