Sådan undgår du at dit handicap kommer i vejen for dit arbejde

Sådan undgår du at dit handicap kommer i vejen for dit arbejde

9. december 2019 0 Af Redaktionen

Der findes flere typer af handicap. Nogle handicappede personer har det værre end andre. Men hvis du er en af dem der lider af et mindre handicap som hørenedsættelse, kan du i de fleste tilfælde sagtens passe et arbejde. Hvis dine øre ikke er så gode som de plejer at være, bør du gå til din læge. Din læge kan sende dig videre til en øre- næse og halsspecialist. Måske der skal skylles ørevoks ud af dine øre, eller måske du skal have et høreapparat.

Nedsat hørefunktion kan hæmme mere end man regner med

Hvis man ikke kan høre noget, eller man kan noget i mindre omfang, kan man blive frustreret. Man tænker sjældent over hvor prisværdig ens hørelse er. Derfor bør der tages hånd om dine øre, tidligt i dårlig hørenedsættelse. Herved kan der muligvis undgås store skader i ørene.

Anvend høreapparat fra Oticon webshop og gør hverdagen sjovere igen

Hvis du kommer til at bruge høreapparat fra Oticon webshop, må du endelig ikke tage det som et nederlag. Høreapparater er så små i dag, at man nærmest ikke kan se dem. Et høreapparat kan nedsætte udefra kommende støj og høje lyde, mens du sagtens kan have en velfungerende samtale. Ved at opleve alle de rigtige lyde, opnår du en større livsglæde samtidig med at energien bliver fornyet. Dit overskud vil også blive bedre, netop fordi du ikke bruger en masse kræfter på at høre hvad folk omkring dig fortæller. Du kan også gå en tur i skoven og nyde fuglenes fløjten og træernes hvisken. Et høreapparat fra Oticon webshop, er en fantastisk opfindelse, som giver livsglæden tilbage. Hvis det er blevet helt tosset med hørelsen, kan du få et høreapparat med tilhørende samtale mikrofon. Det betyder at du sagtens kan være i offentligheden, og have en samtale kørende. Dem du snakker med, skal blot snakke i mikrofonen.

Hørenedsættelse kan ikke altid undgås, men det kan muligvis forebygges

I dag er arbejdspladserne blevet gode til at have høreværn liggende. Dette er blevet et lovkrav, på de arbejdspladser hvor der er meget støj. Savværker, smede og lignende erhverv har store chancer for at opnå høreskader. Så hvis du arbejder på en arbejdsplads, hvor der er meget støj og høje lyde, bør du for din egen skyld anvende høreværn. Det kan godt være du ikke får en her og nu skade, men med fremtiden kommer alderen og her er det skavankerne rigtigt kan tage fat. Grunden til at skaderne nogle gange først kommer senere i livet, er fordi immunforsvaret bliver svækket med tiden. Kroppen kan kun reparere et sted ad gangen, så hvis man både har støv i lungerne og dårlige øre, vil kroppen koncentrere sig mest om lungerne.

Høreværn med musik og radio

Hvis du anvender høreværn fra Oticon webshop med musik, bør musikken og radioen ikke være skruet for højt op. Dette kan også give høreskader, og så er du igen i samme situation for at udvikle høreskade eller hørenedsættelse. Begå dig med høreværn med omhu og vær opmærksom.