Sådan kan du tjene penge på miljøvenlige produkter

Sådan kan du tjene penge på miljøvenlige produkter

29. april 2021 0 Af Redaktionen

Der er over de senere år kommet mere og mere fokus på miljøvenlige og bæredygtige produkter. Det er derfor blevet nemmere at tjene penge på netop disse produkter. Hvis man som firma promoverer sig med, at man tænker bæredygtigt og miljøvenligt, kan man allerede være i gang med en ret god markedsføringsstrategi. Firmaet kan nemlig høste offentlig anerkendelse, hvis firmaet gør noget ekstra for miljøet – se eksempelvis hvordan det går med en side som miljoevenligeprodukter.dk.

Forskellige slags miljøvenlige produkter

Der findes en lang række produkter, som er fremstillet miljøvenligt, hvilket du eksempelvis kan se hos miljoevenligeprodukter.dk. Der findes f.eks. tekstiler, hvor der indgår 100% økologisk bomuld. Der findes også en lang række plast produkter heriblandt flasker og kuglepenne, hvor der er genanvendt plast fra tidligere produkter. Der er kommet et øget fokus på at anvende bambus bestik, og papsugerør i stedet for plastikprodukter. Inden for fødevarer findes der også økologi inden for de fleste produkter såsom grøntsager, frugt, kød og kolonialvarer. Ligeledes findes der også en lang række miljøvenlige produkter indenfor hudpleje såsom body lotion, sæber og ansigtsmasker.

Gør dine kunder opmærksom på, hvad du gør

Der kan være forskellige måder at gøre kunderne opmærksomme på, at man sælger miljøvenlige produkter. Hvis man har en lokal indkøbsbutik eller et supermarked, vil det handle meget om, hvordan man placerer produkterne, og hvordan man markedsfører sig på internettet, via sociale medier og uden for butikken. Man kommer højst sandsynligt ikke til at tjene de store penge på miljøvenlige produkter, hvis man ikke gør kunderne opmærksomme på, hvor de miljøvenlige produkter er henne. Man kan f.eks. vælge at lave en særskilt afdeling for økologiske råvarer. Man kan også fra tid til anden sælge miljøvenlige produkter som kampagne produkter, så der kommer øget fokus på netop disse produkter. Ved at kunderne bliver inspireret til at købe produkterne gennem kampagnetilbud, bliver de måske inspireret til også at købe de miljøvenlige produkter fremadrettet.

En virksomhed kun med miljøvenlige produkter

Det kan også være, at du overvejer at starte et helt nyt firma, som udelukkende forhandler miljøvenlige produkter  lidt ligesom miljoevenligeprodukter.dk. I et sådant tilfælde, vil det klart være en fordel at promovere sig med, at alle produkter er miljøvenlige, da det vil tale direkte til de kunder, der går op i miljøet. Når man starter et nyt firma, er det altid en god idé, at man lægger en ekstra beløb til side. Der kan nemlig altid opstå uforudsete udgifter i forbindelse med etableringen af ens firma. Når man har etableret sig som en virksomhed, skal man gøre noget ud af markedsføringen. Det kan f.eks. være ved at tilkøbe hjælp fra firmaer, der er professionelle i at skrive bl.a. affiliate tekster, SEO artikler og linkbuilding artikler. Disse artikler anvendes ofte online enten på blog sider eller på webshoppen. På SEO artiklerne og linkbuilding artiklerne bliver der linket direkte ind til din webshop, hvorfra du kan sælge dine produkter. Når du vælger at benytte miljøvenlige produkter, gør du noget helt særligt for miljøet, og det kan benytte som salgsstrategi.