Skal virksomheden have ny hjemmeside

Skal virksomheden have ny hjemmeside

30. marts 2021 0 Af Redaktionen

I dag er hjemmesiden næsten det vigtigste ansigt ud ad til i forhold til at få kunder og penge i kassen. Har I en gammel eller en langsom hjemmeside, så vil det ofte være nemmere at lave en ny hjemmeside end det er at lave den gamle om. I hvert fald hvis den er lavet sjusket eller er kodet specielt. Heldigvis kræver det faktisk ikke, at man kan kode for, at lave en fin og hurtig hjemmeside. Lidt teknisk snilde og tålmodighed så kommer i faktisk ret langt.

Overvejer at i en ny hjemmeside?

Der kan være flere gode grunde til, at man som virksomhed ønsker sig en ny hjemmeside. Hvis ikke den gamle er sat korrekt op med seo, hastighed og brugervenlighed, ja så er den ikke meget værd. Tit og ofte så er der en del mere arbejde i, at rette den gamle til end ved at lave en helt ny. Med en ny WordPress hjemmeside vil både seo arbejdet, hastigheden og brugervenligheden kunne blive lavet med det samme. Jeres nye hjemmeside vil dermed være fuldkommen up to date, med en ny wordpress hjemmeside, hvilket er super vigtigt med det internetforbrug man ser i dag.

Hvorfor er WordPress godt?

WordPress eller WP som mange også kalder det, er et system, som man kan lave hjemmesider i. Det vil sige, at det allerede er for-programmeret, og man skal derfor ikke have lavet alt fra bunden af. Man kan sagtens selv sætte en ny WordPress hjemmeside op, men har man ikke forstand på seo, hastighed og brugervenlighed så vil det være bedre at betale sig fra den del. Til gengæld er WordPress enormt brugervenligt også fra ”bagsiden” af, og I kan dermed nemt som virksomhed lære at lave de mest basale ting selv, efterhånden som I lærer jeres nye WordPress hjemmeside at kende.

En ny WordPress hjemmeside

I og med at WordPress allerede er et forprogrammeret system, så vælger du blot, hvilke temaer og derefter hvilke plugins som I skal bruge på jeres nye hjemmeside. Det vil sige, at hvis I blot skal have en visitkorthjemmeside, så skal I blot vælge tema og nogle ganske få plug ins, som er de sider, du finder på hjemmesiden. Man kan også sagtens tilføje en webshop-del til og dermed drive en webshop gennem WordPress systemet.

Det hele er meget brugervenligt og nemt at gå til. Kan du ikke finde lige præcis den plug in, som du gerne vil have, så kan sådan en også sagtens kodes til dig. Det betyder, at selvom WordPress er et forprogrammeret system, så kan man godt gå ind og lave nogle specielle designs og koder til sin egen hjemmeside. Du kommer derfor rigtig langt med en ny WordPress hjemmeside, og der er masser af muligheder for at få hjælp til at lave din drømmehjemmeside i WordPress, hvis du ikke selv vil lave den. Mulighederne er mange, og der er masser af hjælp at hente hos professionelle firmaer, der laver mange smukke WordPress hjemmesider hver dag.